Befejeződött az újévi foci-bajnokság

Szenttamás Község Önkormányzata és a helyi Sport- és Turisztikai Központ 3. alkalommal szervezte meg az újévi foci-bajnokságot a szenttamási Sportcsarnokban, 2018. december 22-e és 2019. január 12-e között. A bajnokságra 86 csapat nevezett be. Pionír, ifjúsági, szenior és veterán kategóriába versenyeztek.

Pionír kategóriában legjobbnak Acova banda csapat bizonyult, a 2. helyen One team, a 3. helyen Front liners csapat végzett.

Ifjúsági kategóriában az 1. helyezést Ljuba plus csapat érdemelte ki, a 2-at a Komšije Vrbas, míg a 3-at a Konama csapat.

A győztes, fiatal játékosokból álló csapatok a Sport Vision sportüzlet ajándékutalványába részesültek.

Szenior kategóriában Kraljevina Srbija csapat végzett az 1. helyen, a 2. helyet Baki Dom plus csapat, a 3. helyet Gradina Sistem csapat érdemelte ki. Ebbe a kategóriába 200 ezer, 100 ezer és 50 ezer dináros pénzjutalomba részesültek a győztes csapatok.

Veterán kategóriában a verbászi Leteći Holanđanin csapat érdemelte ki az 1. helyet, a 2. helyen VMR Alatnica, a 3-on Mladost Max Bet csapat végzett. Ebbe a kategóriába a győztes csapatok az érem és a serleg mellett, 50 ezer, 30 ezer és 20 ezer dináros pénzjutalomba részesültek.

A bajnokság legjobb labdarúgja Predrag Pejović ( Kraljevina Srbija ).

Legjobb góllövő Darko Tešanović ( Baki Dom plus ).

Legjobb kapus Alen Marković ( Baki Dom plus ) .

A díjkiosztó esten, Szenttamás polgármestere, Radivoj Paroški is jelen volt.

A bajnokság Szenttamás Község Önkormányzata és a helyi Sport- és Turisztikai Központ támogatásával valósult meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ