Szenttamáson is bemutatják a Viszkis című magyar filmet

A Vajdasági Vándormozi Szenttamáson bemutatja a valós események alapján készült A Viszkis című 126 perces magyar akciófilmet, amely 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

A szenttamási vetítésre 2018. február 10-én, 19 órától a Zsebszínházban kerül sor.

Jegyek Szabados Fodor Beátánál a községháza 2-es számú irodájában 8 és 14 óra között vásárolhatóak meg. Bővebb tájékoztató pedig a 0638804026-os telefonszámon kapható minden nap 8 és 20 óra között.

A felnőttek 250, a kiskorúak pedig 150 dináros áron vásárolhatják meg a belépőjegyet.

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával.
A Viszkis rabló több tucat alkalommal rabolt ki pénzintézeteket, a rendőrség azonban hosszú ideig mégsem tudott a nyomára bukkanni, miközben a közvélemény és a sajtó egyre jobban megkedvelte a rejtélyes, a rablásait erőszak nélkül kivitelező bűnözőt. 


RENDEZŐ: Antal Nimród
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Antal Nimród
OPERATŐR: Péter Szatmári
SZEREPLŐK: Csuja Imre, Csőre Gábor, Klem Viktor, Ifj. Vidnyánszky Attila, Schneider Zoltán, Oszter Sándor, Szalay Bence

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ