Röplabda turnét tartottak

А szenttamási Elan Voley Klub a Vajdasági Röplabda Szövetséggel karöltve  2017. szeptember 16-án, szombaton a Köztársaság téren harmadszor szervezte meg a Street Volley röplbada turnét, amelyen kilenc pályán, tizenkét vajdasági klubból,  hatvannégy csapat vett részt.

Boško Popović az Elan Voley Klub elnöke köszöntőbeszédében a résztvevőknek elmondta, hogy szeretné ha mindenki megmutatná mit tanult meg az elmúlt időszakban, majd rádiónknak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy ez a turné a gyerekek számára nagyon fontos. Ezért is szervezik meg minden évben és az elkövetkező időszakban is így lesz.

Sok munkára volt szükség hogy a találkozót megszervezzük, de a háromszáz résztvevő láttán rájöttem, hogy megérte a sok fáradozást –mondta Popović.

Petar Bogunović a szövetség elnöke beszédében elmondta, hogy a tartományi szövetség számára sokat jelent ez a turné és nagyon örülnek amikor látják, hogy a szenttamási Elan Voley Klubot az önkormányzat is  támogatja.

A rendezvényen jelen volt Radivoj Paroški Szenttamás Község polgármestere is, aki az önkormányzat nevében köszöntötte a fiatal sportolókat.

– A sportban mindenki a győzelemre törekszik, de ezen a turnén mindenki győztes, azok is akik játszanak és mi is akik támogatjuk őket. A szenttamási Elan Voley Klub vezetői már bebizonyították, hogy a fiatalok toborzásán kívül a szervezésben is jók és mi természetesen a jövőben is támogatni fogjuk a minőséges munkára való törekvésüket.

A rendezvény folytatásában a Vajdasági Röplabda Szövetség elnöke Petar Bogunović és a szövetség főtitkára Branislav Dobrodolski a röplabda fejlesztéséhez való hozzájárulásukért emlékplakettel ajándékozták meg Radivoj Paroškit és Boško Popovićot.

Branislav Dobrodolski a szövetség titkára rádiónknak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a röplabda népszerűsítése céljából május óta tartományszerte röplabda versenyeket szerveztek.

Szenttamáson a 7-15 éves röplabdások, a fiúk három a lányok pedig öt kategóriában mérték össze tudásukat.

Popović elmondta, hogy  a gyerekek körében az érdeklődés igen nagy és valószínű, hogy köztük jövendőbeli bajnokok is vannak. A szenttamási klub szenior csapatát már kedden újabb kihívások várják, amikor a nagykikindai csapat ellen játszanak. A bajnoki idény pedig október közepén kezdődik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ