Előadás és koncert lesz Szenttamáson

A szenttamási polgárok újabb színházi előadást tekinthetnek meg szerb nyelven, amelyre 2017. április 29-én, szombaton kerül sor. A Svlačenje című darab főszereplői Jelica Sretenović és Katarina Žutić – tudtuk meg a kultúrotthon igazgatónőjétől Branislava Sekulićtól, aki bejelentette az Apsolutno Romantično együttes koncertjét is, amelyet április 8-án 20 órai kezdettel a romák világnapja alkalmából kerül megszervezésre a Köztársaság téren.

Egyébként a Zlatiboron megtartott rendezvényszervezők találkozóján a szenttamási kultúrotthon által megszervezett  Kultúra ősszel elnevezésű rendezvényt is jelöltették, ugyanis a szakemberek szerint ez a manifesztáció a legsikeresebb új rendezvény az elmúlt év folyamán. A Kultúra ősszel elnevezésű eseményt 2016. szeptemberében szervezték meg először és Branislava Sekulić szerint jó úton haladnak.

A Művelődési Otthon Szenttamás keretén belül működő Med i žaoka elnevezésű színjátszó csoport megszűnt működni, mivel az eddigi csoportvezetőjük Božana Stojković lemondott erről a tisztségről. Valószínű, hogy megelégelésről van szó. Az igazgatónő megköszönte Božana Stojković eddigi munkáját és míg nem jelentkezik senki aki átvenné a csoport vezetését a Med i žaoka fellépései hiányozni fognak a szenttamási rendezvényekről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ