“Kis Zseni” iskola indul Szenttamáson

A szenttamási szülőknek is lehetőségük van beiratni gyermeküket a „Kis Zseni” Mentális Aritmetikai Iskolába, ahol az oktatás hétvégeken szerb és magyar nyelven is folyik.  A diákok két iskolaévet írhatnak be, amelyek tíz-tíz hónapig tartanak.

Az első évben a TBDP- Total Brain Development Program, második évben pedig a VAK módszert tanulják. (Vizuális, Auditív, Érintés)

TBDP- ösztönzi mindkét agyfélteke aktiválását.

Eredményei: memória, intelligencia, koncentráció, képzelőerő.

VAK- magába foglalja legfontosabb érzékeinket, tehát a látásunkat, hallásunkat és tapintásunkat. A tanulmányok bebizonyították, hogy a tanulásban a legjobb eredményeket akkor érjük el amikor a tanulási folyamat során az információkat az érzékeink segítségével szívjuk magunkba, hisz ily módon használjuk a legtöbb idegpályánkat. Agyunkból kihozzuk a maximumot, mert az információkat átvisszük az egyik agyféltekéből a másikba.

A módszertan 4-12 éves gyermekek számára van kifejlesztve, hisz bizonyított, hogy az agy ilyenkor fejlődik a legintenzívebben. Ilyenkor a gyermeki agy szivacsként funkcionál és mindent magába szív.

Tanmenetünk gondosan megtervezett, és 100%-ban odafigyel a gyermekek individualitására.

A tanulás kis csoportokban történik (6-12), tele szórakoztató tevékenységgel, játékkal és sok versennyel. A légkör mindig kellemes, kreatív és pozitív.

Iskolánk célja az, hogy minden gyermek életre keltse mentális képességeit, maximalizálja azokat, és ez által Önmaguk mégjobbjai legyenek. Az egészséges mentális fejlődés játékosan és szórakoztató módon történik. A program 3 fontos dolgon alapszik: abakusz, mentális aritmetika és didaktika.

Bővebb tájékoztató a 060/733-8033-as telefonszámon kapható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ