Nyári tábort szerveznek Szenttamáson

Az újonnan alakult Glória Civil Szervezet idén először szervezi meg a Nyári tábort, amely 2018. július 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap a szenttamási lóversenypálya melletti téren lesz megtartva. A kétnapos táborban a 6 – 15 éves gyerekekre sport, csapat és ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, hangszeroktatás és jó szórakozás vár.

Midazok akik kint szeretnének aludni szúnyogriasztót és hálózsákot kell, hogy magukkal vigyenek. A táborlakók éjjel is állandó felügyelet alatt lesznek, de a kisebb gyerekekkel a szülők is kint alhatnak.

A táborban hangszerokatásra is sor kerül, ezért aki teheti vihet magával citerát, hegedűt vagy más hangszert.

A Glória tagjai mellett a tábor szervezésében és lebonyolításában Túri-Szivel Jutka és Tibor valamint Lèvai Aranka tanítónő, Barna Tibor, Pajdl László, Barna Emanuel, Jankovics Nemanja, Berecz  Brigitta ès Krisztián is rész vesz. A szervezők továbbra is várják mindazok jelentkezését, akik bármilyen módon hozzászeretnének járulni ahhoz, hogy a tábor minél tartalmasabb és sikeresebb legyen.

A szervezők célja, hogy a gyerekek a szabadban töltsék az időt és ne a tv vagy számítógép előtt.

A kétnapos tábordíj 900 dinár és magába foglalja a napi háromszori étkezést, uzsonnát, üdítőt valamint a kézműves foglalkozások költségeit. A két vagy többgyermekes családok kedvezményben részesülnek. Jelentkezni július 3-ig a 0607179526-os telefonszámra vagy a Glória Civil Szervezet facebook oldalán üzenetben lehet.

A tábor 7-én, szombaton 9 órakor kezdődik és 8-án, vasárnap 22 órakor ér véget. Zárást előtt táncest lesz, amelyen a talpalávalót Barna Emanuel biztosítja.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ