Új üzemet terveznek nyitni Szenttamáson

Az SD textil cég szenttamási részlegét 2017. december 4-én, hétfőn meglátogatta Szenttamás polgármestere Radivoj Paroški és a községi tanács tagjai. A munkaruha gyártásával foglalkozó cég helyi részlegében jelenleg húszan dolgoznak, de az ipari övezetben  új üzemet terveznek kiépíteni ami után még több szenttamásit alkalmaznának.


Céljaink között szerepel a község fejlesztése és a  munkahelyteremtés is, ez a cég egy jó példa arra hogy jó úton járunk, ugyanis itt már húsz személy dolgozik. Néhány nappal ezelőtt a községi büdzséből támogatást kaptak a helyi vállalkozók, így tizenegy cég számára a jobb munkafeltételeket és a fejlődés lehetőségét is  biztosítottuk. Az SD textil cégnek felújított helyiséget adtunk használatra, de az ipari övezetben telket is kínálunk az új üzem kiépítésére. Számunkra nagyon fontos, hogy a vállalat növekedjen, ugyanis ez a jövőben azt jelentené, hogy itt akár kettőszáz dolgozót is lehetne foglalkoztatni  – mondta Radivoj Paroški polgármester a helyi üzemben tett látogatása alkalmával.

Nagyon elégedett vagyok az önkormányzat támogatásával és a helyi dolgozók munkájával ugyanis ez megkönnyíti a munkánkat. Cégünk terve, hogy jövőre még ötven munkahely létesüljön és az önkormányzat hozzájárulásával egy újonnan kiépített üzemben is elkezdődhet a gyártást. Az SD textil anyavállalata Ópázován van, de egy szenttamási üzem kiépítésekor Ópázováról Szenttamásra költöztetnék a vállalat egy részét  – mondta az SD textil cég igazgatója Slobodan Okulić.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ