Legtöbb gond az időpont-egyeztetésekkel van

A Községi Tanács tagjai 2017. július 19-től minden hétköznap 8 és 14 óra között a következő beosztás szerint fogadják a polgárokat. Pénteken Dr. Ilija Gazepov elmondta, hogy a polgárok az időpont kérések és egyeztetések miatt panaszkodnak, de gond van a betegek szállításával is. Valamint megtudtuk azt is, hogy a szakosodáson lévő orvosok pácienseit, helyettesítőik vették át és amennyiben valaki nincs megelégedve választhat magának másik orvost. Kihangsúlyozta, hogy ha a páciensek úgy érzik sérülnek a jogaik nyugodtan forduljanak Dragan Šarčevhez a páciensek jogvédőjéhez.

Szabados Fodor Beáta tájékoztatással megbízott tanácstag elmondta, hogy a legtöbb polgár szociális ügyek terén keresi fel a tanácstagokat, valamint az objektumok legalizációs folyamata is az aktuális témák között szerepel. Egyelőre még nincs sok érdeklődő, de ettől függetlenül továbbra is várják a polgárokat a következő beosztás szerint:

Hétfőn, Đorđe Džekov – gazdasággal és környezetvédelemmel, Radivoj Debeljački – nemzetközi és regionális együttműködéssel, valamint helyi gazdasági fejlesztéssel megbízott tanácstagok várják Szenttamás község lakosait.

Kedden, Đorđe Debeljački – építkezéssel és kommunális ügyekkel valamint Todor Šimpraga – sport, ifjúság és turizmussal megbízott tanácstagok az ügyeletesek.

Szerdán: Nebojša Nedeljković – mezőgazdasággal és Stefan Mladenović – szociális kérdésekkel, helyi-közösségekkel, vallási és nemzeti kisebbségek kérdéseivel megbízott tanácstagok.

Csütörtökön: Zoran Mijić – oktatással, Ifjú Zoltán – művelődéssel

Pénteken: Dr. Ilija Gazepov – egészségüggyel, Szabados Fodor Beáta – tájékoztatással megbízott tagok várják az érdeklődő polgárokat.

A tanácstagok hatáskörüktől függően igyekeznek minden polgárnak segíteni, gondjaik megoldásában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ