Horoggal a kábítószer ellen

A szenttamási Šaran Sporthorgász Egyesület szervezésében 2017. április 1-én, szombaton megtartották a Horoggal a kábítószer ellen elnevezésű horgászversenyt. A megmérettetésen a szenttamási általános iskolák tanulói vehettek részt. A verseny két kategóriában zajlott. A délelőtt folyamán az alsós diákok mérték össze tudásukat és a 36 versenyzőből az első helyezést Čobanov Milica érte el, aki 1430 gramm halat fogott ki, második Jovanović Filip lett 1405 grammal, harmadik helyezett Molnár Stevan 1375 grammal. Az első helyezett a Vuk Karadžić iskola tanulója a második és a harmadik pedig a J. J. Zmaj iskolába jár.

A felsős tanulók kategóriájában 43-an versenyeztek, közülük a legjobbnak Fullajtar Martin bizonyult, aki  3305 gramm halat horgászott, másodiknak Balázs  Nikoletta 3005 grammal, harmadik pedig Nikola Racić lett aki 2330 gramm halat fogott ki. Az első és második helyezett a J. J. Zmaj iskola tanulója míg a harmadik a Vuk Karadžić iskolában jár.

Összesítésben az első helyezett a J. J. Zmaj, a második a Vuk Karadžić a harmadik pedig a turiai Petar Drapšin iskola lett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ